Onze merken

Pressurize is een montagebedrijf dat uitsluitend in opdracht van de onderstaande bedrijven te werk gaat. Voor een aanvraag van een bepaald type overdruksysteem verwijzen we u dan ook graag door naar één van onze partners:

 

Freshfilter is al jarenlang fabrikant en leverancier van overdrukfiltersystemen, gebruikt op graafmachines, vrachtwagens en andere gesloten bedieningsruimten. Alle overdruksystemen voldoen aan de strengste normen en vrijwaren u van elk mogelijk gevaar. Freshfilter kent vier verschillende overdruksystemen, namelijk de FFBox, FFM10 en de units met de gepatenteerde luchtaanzuigtechniek FFMultibox en FFTube. Met een geavanceerde metaalbewerkingstak zorgt Freshfilter niet alleen dat alle onderdelen kwalitatief uitstekend zijn, maar kunnen (zonder tussenkomst van leveranciers) ook snel op maat passtukken en frames maken per machine. Alle overdruksystemen zijn van dezelfde (hoge) kwaliteit, u kiest een bepaald type overdruksysteem door bijvoorbeeld de afmetingen van uw machine en of voertuig. 

Freshfilter heeft daarnaast altijd alle overdrukfilters op voorraad, speciale impregnatie van de koolfilters welke minder vaak voorkomen kunnen zelfs op dezelfde dag nog worden gefabriceerd. Dus bij het bestellen van de filters heeft u ze de volgende werkdag al binnen, ook is er een nachtzending mogelijk waardoor u alle filters helemaal snel binnen heeft. Het snelle handelen gaat niet ten koste van de kwaliteit van de filters, zo worden met alle P3-filters met een testcertificaat meegestuurd en worden de Freshfilter koolfilters onder hoge druk gevuld waardoor er 10% meer actief kool in het filter gaat en dus niet kan inklinken op een later tijdstip. 


Voor meer informatie over (de voordelen van) Freshfilter verwijzen we u naar de volgende webpagina: 


 

Ventox is specialist in overdrukfiltersystemen en klimaatbeheersing voor industriële voertuigen. De overdruksystemen bieden een totaaloplossing voor een optimale bescherming van schone lucht in uw industriële voertuig bij alle voorkomende werkzaamheden. Ventox kent zes verschillende overdruksystemen, namelijk V3 t/m V8. Door de verschillende afmetingen per type overdruksysteem zijn alle toepassingen mogelijk. 


Met topkwaliteit materialen en buitengewoon snelle service heeft Ventox zich geprofileerd op de markt van overdruksystemen. Zo worden alle stevige systemen voorzien van een RVS snel-wisselframe en RVS snel-sluitingen. Met een uitgebreid assortiment, voorradige onderdelen en snelle service houdt Ventox uw materieel in perfecte staat om stilstand en vertraging te voorkomen. Filters kunnen gemakkelijk en snel worden besteld via de webwinkel van Ventox, zij zorgen er vervolgens voor dat alle filters zo snel mogelijk worden geleverd. In samenwerking met zijn uitgebreide partnernetwerk verzorgt Ventox alle voorkomende montages en reparaties in Nederland en ver daarbuiten. 

Voor meer informatie over (de voordelen van) Ventox verwijzen we u naar de volgende webpagina: